O OBJEKTU

Objekat čini podzemna etaža, prizemlje i četiri sprata od kojih je poslednji povučenog tipa.

Na podzemnoj etaži je smeštena zajednička garaža namenjena parkiranju vozila budućih vlasnika stanova.

Na nivou garaže je spa centar sa pripadajućom teretanom, turskim kupatilom, saunom i bazenom. SPA centar je namenjen isključivo vlasnicima stanova.

Namena svih nadzemnih etaža je stanovanje gde je smešteno ukupno 26 stambenih jedinica različitih struktura koje se u dogovoru sa klijentima mogu udvajati i formirati nove strukture.

Na povučenom spratu smešteni su penthaus stanovi sa prostranim terasama i neverovatnim pogledom na sve beogradske vizure.

Fasada objekta odiše kombinacijom klasične i savremene arhitekture. Projektovana je kao kombinacija prirodnog kamena na fasadi, sa dekorativnim kamenim elementima, kovanim gvožđem i velikim staklenim površinama u vidu prozora antracit boje sa aluminijumskim roletnama.

MT Residence

Nivo prizemlja je isključivo stambenog tipa, svaka jedinica ima pripadajuće dvorište zavidne površine. Nivo prizemlja krasi grandiozan ulaz, sa velikim lobijem odakle se pristupa stambenim ulazima odnosno liftovima i stepeništu.

Objektu se prilazi direktno sa ulice Milana Tepića sa zasebnim kolskim i pešačkim prilazom kome mogu pristupiti samo vlasnici stanova. 

Garaži se pristupa rampom direktno sa saobraćajnice.

Ulazni hol krasi grandiozan ulaz sa kamenom intarzijom na podu, veliki lobi obogaćen dekorativnim komadnim nameštajem, bogatom rasvetom i particijom za sedenje i odmor. Lobi ujedno služi kao mesto okupljanja stanara za različite dogovore vezane za skupštinu stanara. Predviđen je veliki pult za portira zgrade, odakle ima pristup kamerama, vratima i poštanskim sandučićima. Poštanski sandučići na ulaznom delu se posebno dizajniraju kao ulazni hol. Na pultu se nalazi logo zgrade, kao prepoznatljivi simbol Milana Tepića Residence.